Driehoek meubelen - Bioscoopbank glansstof velours fluweel

Bioscoopbank Loungebank glansstof velours fluweel

Bioscoopbank Loungebank glansstof velours fluweel

Maak kennis met onze unieke en zeer luxueuze loungebank bioscoopbank. De uiterst comfortabele zit van dit unieke ontwerp is een ervaring op zichzelf. Een goede film bekijken op deze bioscoopbank voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het begrip thuisbioscoop. Waarom zou je nog naar de bioscoop gaan, als je de bioscoopbank in huis hebt staan en ook nog eens volledig aangepast aan uw eigen wensen.

Toegegeven, dat is was vergezocht, maar met onze bioscoopbank wordt het bioscoopgevoel wel heel dicht benaderd. Onze bankstellen waaronder dit luxe zitmeubel hebben een geweldig mooie uitstraling. De aandacht gaat direct naar dit fraaie interieurelement en daarmee sfeerbepalend voor de woon- of tv kamer.

Het oog wil ook wat, dat is zeker, maar ook de kwaliteit van onze bioscoopbank is uitstekend. Vooral aan het zitcomfort is veel aandacht besteed. Door gebruik te maken van de beste materialen voor het binnenwerk zit (of ligt) de bank heerlijk. De bank is natuurlijk te gebruiken als ligbank of als zitbank. Samen of alleen heerlijk naar die geweldige serie of film kijken.

Elk interieur is anders en zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunnen onze bioscoopbanken volledig aan uw wensen worden aangepast. Dat is de maat van het bankstel, het binnenwerk en de bekleding, Stoffen bekleding in alle designs, glansstof, velours of fluweel? Alles is mogelijk en tot in de kleinste details bespreekbaar. Komt u eens langs in onze showroom om eens rustig de mogelijkheden te bespreken.

Meer velours, stoffen en fluwelen bankstellen

 

Bioscoopbank glansstof velours fluweel

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!