Beoordelingen - Driehoek meubelen
11 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.9/5 Voeg uw beoordeling toe
Ivonne Mooij schreef op 13-11-2018 - 15:21
Spontaan niet opdringerig en nemen echt de tijd voor je.
Top service
Tot de volgende keer !
Mvg Fam Mooij

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Sarikaya schreef op 13-09-2017 - 23:30
Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Randa schreef op 11-06-2017 - 22:20
Afgelopen winter heb ik meubels besteld bij driehoek. Ben al die tijd super goed geholpen, iedereen is er erg klantvriendelijk. De eigenaar Danny heeft alles op en top geregeld. Ik kan echt zeggen dat de service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van driehoek je nergens anders bij een meubelmaker vindt. Wij zijn erg tevreden en super blij met onze spullen

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Chantal Stoker schreef op 06-06-2017 - 19:04
Ik volgde jullie al een tijd via Facebook en na het zien van al die leuke filmpjes met jullie uitgebreide assortiment, dacht ik; daar moeten we eens kijken! Wat een fantastische winkel met een super groot assortiment, voor ieder wat wils! Uiteindelijk zijn we hier, dankzij de goede adviezen van het leuke en deskundige personeel, geslaagd voor een hele fijne bank!

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Gertjan Nansink schreef op 15-05-2017 - 19:32
Vorig jaar een bankstel, salon tafel en tv meubel gekocht, voor het bankstel was er wel een lange levertijd vanuit de fabriek van een paar maanden maar naast het personeel was ook de prijs zeer vriendelijk en uiteindelijk absoluut het wachten waard, alles werd keurig op tijd afgeleverd en gemonteerd, ook de aftercare na het constateren van een kleine beschadiging was uitstekend, kom hier zeker weer terug!

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Baartmans schreef op 15-05-2017 - 16:02
Ik ben super tevreden met mijn spullen van driehoek meubelen
Het personeel neemt de tijd voor je en is eerlijk en geef een goed advies
Snelle levering
En de mannen die die spullen komen leveren zijn ook super goed en aardig
Deze winkel is echt een aan rader

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Vincent schreef op 03-05-2017 - 14:30
Vandaag onze bank binnen gekregen
Binnen de gestelde 8 weken levertijd
Zeer goede service en goede bezorging!!
Altijd een aanrader voor kwaliteit en exclusiviteit!!

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Diana cagiran schreef op 03-02-2017 - 13:21
Een gehele nieuwe inboedel gekocht bij driehoekmeubelen prachtige spullen verkopen ze,en een geweldige service. Als er iets is kan je altyd bellen en dan word het keurig opgelost.driehoekmeubelen bedankt voor de perfecte service

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Decades schreef op 02-01-2017 - 16:54
Het assortiment is groot, de levertijd altijd zoals afgesproken en de service is grandioos goed. Altijd een parkeer plaats voor de deur en niet goed geld terug.

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Karel de Grote schreef op 01-12-2016 - 16:57
De levering duurde wel 3 weken,
Verder toppie!

Lees de volledige beoordeling

Assortiment
Klantvriendelijk
Bereikbaarheid
Levertijd
Service

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Beoordelingen heeft een gemiddelde waardering van 4.9 gebaseerd op 11 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!