Aanvraag Interieur Stylist

Velden met * zijn verplichtSpa 1001

Driehoek meubelen krijgt steeds vaker speciale verzoeken om advies voor interieurinrichting. Onlangs kregen wij een heel bijzondere opdracht voor het inrichten van een prive Spa. Onze klant kwam met het verzoek om de situatie ter plaatse te komen bekijken en een interieurontwerp op te stellen voor de inrichting van de Spa.

In samenwerking met interieurdesigner Pieter hebben wij toen de ruimtes bemeten en een concept voor de inrichting ontworpen. Storende elementen zoals afvoerbuizen in het zicht zijn in Pieters ontwerp op creatieve wijze weggewerkt. Het conceptontwerp had als kenmerk een combinatie van romantiek en de exotische sfeer van 1001 nacht.

In het ontwerp was gekozen voor Marokkaanse nissen geaccentueerd door DUBAI windlights. Kleuren, contrasten en verlichting vormden een harmonieus geheel in het concept. Onze klant ging akkoord met onze presentatie van het ontwerp en wij zijn daarna met veel enthousiasme met de uitvoering gestart. Wij konden daarin tevens onze DUBAI meubel collectie met bijbehorende accessoires plaatsen. Het resultaat was een prachtige Spa met een romantische en relaxte uitstraling. De klant was met het eindresultaat zeer tevreden getuige onderstaand Facebook bericht:

Beste Driehoek Meubelen,

Wij zijn nog steeds ontzettend blij met de verkregen spullen en hebben al veel complimenten mogen ontvangen wat betreft de inrichting van onze privé Spa.

Hierbij willen wij jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de goede service en het eerlijke advies!

Met vriendelijke groet,
Spa 1001

www.spa1001.nl


Kijk ook eens bij ingezonden foto's

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!