Over ons

Meubelen met een luxe gevoel

Graag nodigen wij u uit al op het internet een indruk te krijgen van al deze meubels, en daarna geheel vrijblijvend u te mogen ontvangen in onze winkel waar wij trots op zijn.

Lees meer

De geschiedenis

1947 staat er als oprichtingsjaar van Firma De Driehoek, zoals de allereerste naam was die het latere Driehoek Meubelen aannam. Maar eigenlijk dateren de eerste activiteiten al vanaf november 1944.

Lees meer

Interview Parool

Alles in de woonboot van Ton en Hanny Veerkamp in Duivendrecht (‘Ook in de slaapkamer’) is van Driehoek. Hanny (met hond Cindy): ‘We komen er al 37jaar, ook voor een bakkie.”

Lees meer

Hollands Welvaren

Terugblik uitzending 14 Februari 22.20 uur Nederland1. Hollands Welvaren. Hun meubels, het best te beschrijven als ‘Modern Barok’ bevatten vaak gouden elementen, in combinatie met Swarovski-kristallen.

Lees meer

Wist u dat.....

Jopie Parlevliet maakt er een feestje van zaterdagavond's op RTL4! Maar weet u dat de meubels in het decor van de televisie studio geleverd zijn door Driehoek Meubelen!

Lees meer

Er is vraag naar chic

Het is net 10 uur. Maar het eerste bankstel is al verkocht bij Driehoek meubelen in Amsterdam. Eigenaar Danny Verheijen kent deze klanten. “Dit is het derde bankstel dat ze bij ons kopen, in 25 jaar.”

Lees meer