Meubelen met een luxe gevoel

In het hart van Amsterdam-Noord vindt u bij alle grote winkelketens op de hoek gelegen, een prachtige winkel met wel 3000 m2 aan woongenot met de meest exclusieve en trendy meubels. Een genot om eens te kijken en de sfeer te proeven van meubels die ergens anders zeker niet te vinden zijn.

Graag nodigen wij u uit al op het internet een indruk te krijgen van al deze meubels, en daarna geheel vrijblijvend u te mogen ontvangen in onze winkel waar wij trots op zijn.

Ruim zestig jaar geleden begonnen als stoffeerderij, maar inmiddels is Driehoek Meubelen uitgegroeid tot een luxe meubelzaak met internationale allure. Onze zaak is gespecialiseerd in hoogglans meubelen, maar bij ons kunt u voor de inrichting van uw hele huis terecht.

Kopen bij CBW-erkende winkels

biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid!

Op deze website staan alle woonwinkels die CBW-Erkend zijn. Een zoekresultaat toont een overzicht van de CBW-erkende woonwinkels in een straal van 25 kilometer. Dankzij de extra garanties die een CBW-erkende winkel biedt, koopt u bij hen altijd veilig. Koop dus zeker, koop CBW-erkend!

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!