Glansstof bank op maat

Glansstof bank op maat

Mooie meubels

Glansstof bankstel op maat gemaakt en een plaatje om te zien. Uw bankstel dat helemaal naar uw wensen, zowel de maten als de bekleding, naar eigen inzicht is samengesteld. Het resultaat is een prachtig zitelement van onvolprezen kwaliteit en een blikvanger van jewelste. Een aanwinst voor uw huiskamer die onmiddellijk de aandacht trekt.

Het vervaardigen van een kwaliteitsproduct is natuurlijk vakwerk en daarom letten wij scherp op de voor het bankstel gebruikte materialen. De materialen voor zowel het framewerk als voor de bekleding van het zitelement voldoen aan de hoogste eisen wat betreft kleurbehoud en slijtvastheid. Comfort is even belangrijk als uitstraling en daarom besteden wij heel veel aandacht aan de constructie van het binnenwerk van het bankstel.

Maatwerk betekent dus echt maatwerk. Tot in de kleinste details voeren wij uw wensen uit. Dat begint al bij de keuze van het basismateriaal, veelal hout. Voor de bekleding kunt u kiezen uit zeer veel materialen en om het maatwerk compleet te maken, kunt u kiezen uit vele honderden glansstof kleuren. Dus alles, frame, vulling, binnenwerk en bekleding van het zitmeubel is tot op de centimeter door u bepaald.

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden, komt u dan eens langs in onze showroom. Daar kunt u een aantal voorbeelden bekijken en met onze adviseurs overleggen wat het beste bij u past.

Meer velours, stoffen en fluwelen bankstellen

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!