Velours, stoffen en fluwelen bankstellen

Velours,
 stoffen en fluwelen bankstellen

Onze luxe bankstellen zijn wat je noemt eyecatchers. Het is een beeldbepalend element in de woonruimtre en daarom besteden wij zoveel aandacht aan de kwaliteit en de 'look' van onze zitmeubelen. Dat maakt de uitstraling van onze luxe bankstellen zo bijzonder.

Wij hebben een scherp oog voor zowel de kwaltiteit van de bekleding, verlours of fluweel , als  voor het materiaal waarvan het meubelframe is gemaakt. Duurzaamheid en zitcomfort staan bij ons voorop. Stoffen, velours en fluwelen bekleding behouden hun structuur en kleurechtheid gedurende vele jaren.
 
Bankstellen zijn om op te ziten en ja, soms ook om op te liggen. Als u het moeilijk vindt om van de bank af te komen, dan begrijpen wij dat heel goed, want het comfort van onze meubelen is echt ongeevenaard. De zachte touch van fluweel en velours voelt weldadig aan.
 
Onze zitmeubelen kunnen uiteraard geheel op maat worden gemaakt precies naar uw wensen, zowel naar qua vorm als bekleding. Dus als u een van deze prachtige meubels eens wilt bekijken, breng dan eens een bezoekje aan onze showroom om u te laten bijpraten over de mogelijkheden.

Meer velours, stoffen en fluwelen bankstellen

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!