By Eve Bulb lampen hanglampen Splended Bowls - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

By Eve lampen


Maatwerk mogelijk!

By Eve Bulb lampen

By Eve Bulbs Splended Bowls

Stel je een verlichting voor die niet alleen je interieur verlicht, maar ook een statement maakt in jouw huis. Maak kennis met de By Eve lampen, een symbool van elegantie en design. Deze hanglampen bieden een unieke combinatie van vorm, kleur en personalisatie, waardoor je een verlichtingsoplossing op maat kunt creëren die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

De By Eve lampen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtige vormen, waardoor je jouw interieur kunt verrijken met een eigentijds en opvallend accent. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne vorm, een organische en natuurlijke uitstraling, of een gedurfde en geometrische stijl, de By Eve lampen hebben voor elk wat wils.

Vraag direct informatie aan


Niet alleen de vormen, maar ook de kleuren van de By Eve lampen zijn buitengewoon. Kies uit de verleidelijke tinten metallic smoke, champagne en black om een verlichtingsstuk te creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de esthetiek van jouw interieur. Of je nu een warme en uitnodigende sfeer wilt creëren of een meer moderne en minimalistische look wilt bereiken, de kleuropties van de By Eve lampen bieden eindeloze mogelijkheden.

Maar het gaat niet alleen om de vormen en kleuren. Bij By Eve begrijpen we dat de kleinste details het verschil maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om de plafondbevestiging van de lampen op maat en in de gewenste kleur te leveren. Hiermee kun je jouw verlichting perfect afstemmen op de rest van je interieur, waardoor een naadloze en harmonieuze uitstraling ontstaat.


Bovendien kun je de hoogte van de designlampen bepalen, zodat je ze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw ruimte. Of je nu een lager plafond hebt dat vraagt om een meer compacte oplossing, of een hoog plafond dat schreeuwt om een dramatische en indrukwekkende hanglamp, de By Eve lampen kunnen aan jouw wensen worden aangepast.

En als kers op de taart kun je ook het aantal bollen bepalen, waardoor je de intensiteit van het licht en de algehele uitstraling van de lamp kunt aanpassen. Of je nu gaat voor een enkele bol voor een subtiele gloed of meerdere bollen voor een opvallend designstatement, de keuze is aan jou.


Met By Eve lampen creëer je niet alleen verlichting, maar een Light Design in jouw huis. Van de vormen en kleuren tot de plafondbevestiging, hoogte en aantal bollen, elke keuze is doordacht en op maat gemaakt. Geef jouw interieur een vleugje verfijning en maak een statement met de By Eve lampen, een perfecte combinatie van functionaliteit en design.