Zijde bloemstukken

Driehoek Meubelen heeft sinds kort voor zijn klanten een mooi nieuw product toegevoegd aan het reeds uitgebreide assortiment. Voortaan kunt u , om uw  ( bestaande of nieuwe ) inrichting te vervolmaken, bij ons terecht voor mooie bloemstukken gemaakt van zijde bloemen.

Driehoek Meubelen heeft sinds kort voor zijn klanten een mooi nieuw product toegevoegd aan het reeds uitgebreide assortiment. Voortaan kunt u , om uw  ( bestaande of nieuwe ) inrichting te vervolmaken, bij ons terecht voor mooie bloemstukken gemaakt van zijde bloemen.

Onze interieur styliste kan, natuurlijk in samenspraak met de klant, mooie laten bloemstukken opmaken. Of het nu een klein bloemstuk is voor op de salon- of eettafel of dat het een grote vaas moet worden om de hal op te fleuren, alles is mogelijk. Ook voor uw bedrijfspand kan zij een mooie serie bloemstukken maken. Ongeacht de kleur, grootte of bloemensoort, voor iedere plek is een bloemstuk te maken. Op de foto's kunt u vast een impressie krijgen van bloemstukken gemaakt door onze interieur styliste. Maar zoals reeds gemeld, iedere aanpassing voor uw eigen interieur is mogelijk.